Essentials Panty Vibe Pink Dream Toys

€ 58,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 9006
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 8,00 cm
Προέλευση Netherlands
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8720365103339
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Το μυστικό για παθιασμένη απόλαυση ακούει στο όνομα Panty Vibe…και δεν είναι άλλο από τον νέο δονητή εσωρούχων με ασύρματο τηλεχειριστήριο από την αισθησιακή συλλογή Essentials της εταιρείας Dream Toys.

Σχεδιασμένο με γνώμονα τις προσωπικές σας επιθυμίες, το όμορφο αυτό αξεσουάρ προσφέρει ασυγκράτητο ενθουσιασμό με απαράμιλλη άνεση και διακριτικότητα.
Με 3 ισχυρές ταχύτητες δόνησης και 7 δελεαστικούς ρυθμούς, το Panty Vibe είναι το μαγικό κλειδί για να ξεκλειδώσετε ανεπανάληπτες οργασμικές εμπειρίες. Βρείτε τον αγαπημένο σας ρυθμό ρυθμίστε την ένταση που σας ευχαριστεί και αφήστε τον πόθο να σας κυριεύσει.
Ελέγχεται εύκολα είτε από το ασύρματο τηλεχειριστήριο, είτε από τον ίδιο τον δονητή, μέσω κουμπιού.
Το τηλεχειριστήριο έχει εμβέλεια 10 μέτρων, γεγονός που σημαίνει ότι μπορείτε να παίξετε και εκτός της ζώνης ασφαλείας σας.

Αν έχετε τολμηρή διάθεση, παραδώστε το χειριστήριο στον σύντροφό σας και αφήστε τον να σας εκπλήξει, παίρνοντας στα χέρια του τον έλεγχο των οργασμών σας.

Το Panty Vibe είναι κατασκευασμένο από συμπαγή σιλικόνη εξαιρετικά απαλής υφής χωρίς λάτεξ και επιβλαβείς φθαλικές ενώσεις και ABS με επίστρωση PU, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα. Ο δονητής είναι αδιάβροχος (πιστοποίηση IPX6), για χαλαρωτικό παιχνίδι και στο μπάνιο ή το ντους, όχι όμως και το χειριστήριο, ως εκ τούτου πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη χρήση. Ο δονητής είναι επαναφορτιζόμενος, μέσω καλωδίου USB-pin (περιλαμβάνεται). Το ασύρματο χειριστήριο λειτουργεί με μπαταρία CR2032. Είναι συμβατός με λιπαντικά με βάση το νερό.

Χρόνος φόρτισης: 1 ώρα. Χρόνος χρήσης: 1 ώρα
Μήκος 8,0 cm. Πλάτος 3,5-3,7 cm

Δείτε επίσης

Discretion Ribbed Vibrator Red by Seven Creations
€ 16,90   € 13,80
Quantum Clitoral Vibe Black by Vibe Therapy
€ 17,90
Wonder Wand Massager Elegance Black Toyz4Lovers
€ 62,70
Doxy Number 3 Wand Massager Disco Black
€ 189,40   € 179,80
Cotton Candy Air Pulse Stimulator & Vibration Lilac by Satisfyer
€ 48,90
Επιστροφή στην κορυφή