Flirts Smooth Silicone Vibrating Cock Ring Purple by Dream Toys

€ 29,80 € 22,40


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8711
Είδος Δακτύλιοι Πέους
Μήκος 6,50 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8720365101281
Τροφοδοσία 3 × LR44
Βελτιώστε την ερωτική σας ζωή και χαρείτε εκ νέου δυναμικές στύσεις διαρκείας με το υπέροχο Cockring το νέο δονούμενο δαχτυλίδι πέους από την νεανική συλλογή Flirts της εταιρίας Dream Toys

Κομψό και διακριτικό, σε ελκυστικό μοβ χρώμα με υπέροχες σέξι καμπύλες, εργονομική σχεδίαση και άριστη λειτουργικότητα, το Vibrating Cockring είναι σχεδιασμένο να αγκαλιάζει σφικτά το πέος, δημιουργώντας τεχνητό εμπόδιο και περιορίζοντας τη ροή του αίματος στην περιοχή, με αποτέλεσμα την αύξηση της διάρκειας της επαφής και την καθυστέρηση της εκσπερμάτισης.
Είναι εξαιρετικά ελαστικό και εύκαμπτο και στο επάνω τμήμα του έχει διεγερτικά εξογκώματα και στις δύο πλευρές σε σχήμα καρδιάς καθώς και μία αποσπώμενη σφαίρα δόνησης 10 λειτουργιών, η οποία “γαργαλάει” με τους κραδασμούς της την κλειτορίδα της συντρόφου σας, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη ευχαρίστηση και στους δυο σας.

Το Vibrating Cockring είναι κατασκευασμένο από λεία, μαλακή σιλικόνη υψηλής ποιότητας, απόλυτα ασφαλή για το σώμα, ενώ είναι και αδιάβροχος για χαλαρωτικές στιγμές και στο μπάνιο ή το ντους.
Να το συνοδεύετε πάντα με το αγαπημένο σας λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να το καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό καθαριστικό παιχνιδιών. Ταιριάζει στα περισσότερα μεγέθη.
Εύκολη λειτουργία με ένα μόνο κουμπί

Μήκος: 6,5 cm
Πλάτος 3,1cm - 5 cm

Η συλλογή Flirts ξεχωρίζει για τα έντονα χρώματα των παιχνιδιών και την υπέροχη συσκευασία που θυμίζει άνοιξη, γαλάζιο ουρανό, ηλιόλουστες μέρες και φρέσκα, ευωδιαστά λουλούδια και στόχος της είναι να φέρει την ξεγνοιασιά και τη χαρά στην κρεβατοκάμαρά σας.

Δείτε επίσης

Ramrod Rabbit Vibrating Cock Ring Black Dream Toys
€ 44,90
Cameron Silicone Vibrating Ring Rechargable Black DreamLove
€ 36,80
Thin Stretchy Lasso All Time Favorites Dream Toys
€ 7,78
Stay Hard Cock Rings Pink (3 set) by Seven Creations
€ 5,90   € 4,78
FantAAStic Anal Plug with Cockring Black Dream Toys
€ 21,90   € 17,48
Επιστροφή στην κορυφή