JoyRings Silicone Adjustable Stamina Ring Loving Joy

€ 12,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7172
Είδος Δακτύλιοι Πέους
Υλικό Σιλικόνη
Εταιρεία Loving Joy
Barcode 5060211963568
Προέλευση United Kingdom
Διατηρήστε την στύση σας περήφανη και ακμαία με το υπέροχο Adjustable Stamina Ring, το νέο ξεχωριστό αξεσουάρ αγάπης, από τη συλλογή JoyRings της εταιρίας Loving Joy.

Κατασκευασμένο από υποαλλεργική, λεία, απαλή σιλικόνη υψηλής ποιότητας, απόλυτα συμβατή με το δέρμα, το Adjustable Stamina Ring, με την ξεχωριστή slide-to-fit σχεδίαση σε σχήμα βρόγχου, ρυθμίζεται πλήρως και εφαρμόζει τέλεια σε όλα τα μεγέθη και τα μήκη μορίων. Τοποθετήστε το γύρω από το πέος και το όσχεο, τραβήξτε τον κόμπο μέχρι να νοιώσετε ότι είναι αρκετά σφικτός και δείτε στη στιγμή το μόριό σας να ζωντανεύει και να πάλλεται από ανυπομονησία.

Εύχρηστο, διακριτικό και ασφαλές, το Adjustable Stamina Ring μένει απόλυτα σταθερό στη θέση του για μεγαλύτερη άνεση και ευκολία. Ιδανικό για όλα τα επίπεδα εμπειρίας. Για να αυξήσετε την ευαισθησία αλλά και την απόλαυση να το χρησιμοποιείτε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό.

Μετά τη χρήση πλύντε το ring προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι στεγνώστε το καλά και φυλάξτε σε δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από τα υπόλοιπα παιχνίδια σας. Μην το χρησιμοποιείτε ποτέ σε πρησμένες ή φλεγμονώδεις περιοχές.

Γιατί να φορέσω Cock Ring;
Τα δαχτυλίδια αγάπης συμβάλλουν τα μέγιστα στη δημιουργία και τη διατήρηση της στύσης, στην αύξηση του μεγέθους της, καθώς και στην καθυστέρηση της εκσπερμάτισης και την ισχυροποίηση των οργασμών.
Μήκος 120 x 5mm
Προσοχή! Σας συστήνουμε να μην χρησιμοποιείτε τους δακτυλίους πέους περισσότερο από μισή ώρα!

Δείτε επίσης

All Time Favorites Lit Up Cock Ring Black No1 Dream Toys
€ 15,90   € 12,88
JoyRings Stamina Cock Rings (2 Set) Loving Joy
€ 17,90
Renegade Diversity Rings by NS Novelties
€ 15,90
Fantasstic Vibrating Anal Plug with Cockring Black Dream Toys
€ 32,90   € 28,90
Ringo Ritz XL Black by The Screaming O
€ 12,90   € 10,90
Επιστροφή στην κορυφή