Auto Digital Pump by Seven Creations

€ 64,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7495
Είδος Τρόμπες Πέους
Μήκος 31,00 cm
Εισαγόμενο 20,00 cm
Εταιρεία Seven Creations
Τροφοδοσία 4 × AAA
Υλικό ABS Πλαστικό & TPE
Barcode 4890888139666
Αυξήστε το μέγεθος, τη σφριγηλότητα και τη δύναμη του μορίου σας με την υπέροχη Auto-Pump Penis Pump, την νέα, αυτόματη Αντλία πέους με μανόμετρο με την υπογραφή της Seven Creations.

Κομψή, λειτουργική και εύχρηστη, η αντλία αποτελείται από έναν διαφανή κύλινδρο με υπέροχες μαύρες λεπτομέρειες, ένα καπάκι από σιλικόνη και ένα ψηφιακό μανόμετρο ακριβείας.

Τοποθετήστε το μόριό σας στο άνοιγμα της βάσης, πατήστε το κουμπί ON/OFF στον πίνακα ελέγχου και στο εσωτερικό του κυλίνδρου θα δημιουργηθεί άμεσα ένα διεγερτικό κενό αέρος κάνοντας το όργανό σας να διογκωθεί. Η ψηφιακή οθόνη θα εμφανίσει την πίεση (μετρούμενη σε PSI), ενώ εσείς μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα της προόδου σας έμπρακτα, χρησιμοποιώντας την κλίμακα μέτρησης σε cm που υπάρχει χαραγμένη στην επιφάνεια του κυλίνδρου. Μόλις φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα πατήστε το κουμπί απελευθέρωσης αέρα (air release) και ξεκινήστε το παιχνίδι. Η οθόνη μπορεί να ενεργοποιηθεί και ξεχωριστά από την αντλία.

Για την καλύτερη δυνατή αίσθηση συνδυάστε την χρήση της αντλίας ιδανικά με ένα ποιοτικό λιπαντικό νερού. Μετά τη χρήση καθαρίστε την προσεκτικά με ήπιο σαπούνι και χλιαρό νερό ή με ένα toycleaner. Χωρίς λάτεξ και φθαλικές ενώσεις.

Μήκος: 31 cm. βάθος εισαγωγής: 20 cm. Διάμετρος: 2,2 -7,2 cm.
Υλικό: TPE, ABS. Απαιτούνται 4 x AAA μπαταρίες (δεν εμπεριέχονται)

Δείτε επίσης

Enhance Travel Pump System by Calexotics
€ 56,90
Pump UP Easy Touch Clear Toyz4Lovers
€ 18,80
Renegade PSI Pump by NS Novelties
€ 58,60
Power Pump Black by ToyJoy
€ 18,90   € 14,80
Performance VX6 Vacuum Penis Pump by Blush Novelties
€ 113,80
Επιστροφή στην κορυφή