Pump UP Easy Touch Clear Toyz4Lovers

€ 18,80


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7562
Είδος Τρόμπες Πέους
Υλικό ABS Πλαστικό & TPE
Μήκος 23,00 cm
Barcode 8053629697566
Προέλευση Italy
Εταιρεία Toyz4Lovers
Για όσους αισθάνονται… αδικημένοι από τη φύση αλλά και για όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας, λόγω εξωγενών παραγόντων, η αντλία πέους Easy Touch Clear από την ποιοτική συλλογή Pump Up της εταιρίας Toyz4Lovers αποτελεί την πλέον ασφαλή και σίγουρη λύση μεγέθυνσης του μορίου τους.

Εύχρηστη, αξιόπιστη και οικονομικά προσιτή, η Easy Touch Clear διαθέτει ένα διαφανές κυλινδρικό σώμα με αριθμητική χάραξη στην επιφάνειά του για πλήρη ορατότητα της προόδου σας, πώμα από μαλακό Tpr στη βάση του για απόλυτα αεροστεγή σφράγιση και έναν εύκαμπτο σωλήνα, ο οποίος καταλήγει σε μία εύχρηστη μπάλα (τύπου φούσκα) το πρεσάρισμα της οποίας δημιουργεί το επιθυμητό κενό αέρος στο εσωτερικό του κυλίνδρου οδηγώντας σας στην επίτευξη της στύσης. Επιπλέον, μία βαλβίδα ταχείας αποσυμπίεσης φροντίζει για την απελευθέρωση τον αέρα μέσα από τον κύλινδρο αμέσως μόλις φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, επιτρέποντάς σας να ξεκινήσετε άμεσα το παιχνίδι.
Η αντλία είναι αδιάβροχη για απολαυστικά παιχνίδια και στο μπάνιο.

Μετά τη χρήση αποσυνδέστε τον κύλινδρο από τον σωλήνα αναρρόφησης και καθαρίστε τον προσεκτικά με ένα ποιοτικό toycleaner και ζεστό νερό.
Για καλύτερη αίσθηση να χρησιμοποιείτε πάντα λιπαντικό με βάση το νερό.

Μήκος: 23 cm; Διάμετρος: 6 cm.

Δείτε επίσης

Automatic Penis Pump by XL Sucker
€ 62,90   € 54,85
Pump Worx Beginners Power Pump Blue by Pipedream
€ 18,90   € 15,08
Pump Worx Max-Width Penis Enlarger by Pipedream
€ 44,90   € 36,90
Redline Penis Pump Menzstuff by Dream Toys
€ 39,80   € 32,94
Quick Draw Vacuum Pump by Calexotics
€ 59,00
Επιστροφή στην κορυφή