Ramrod Classic Penis Pump Dream Toys

€ 23,88


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7749
Είδος Τρόμπες Πέους
Μήκος 20,00 cm
Υλικό ABS Πλαστικό & TPE
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Barcode 8720365101434
Χαρίστε ζωντάνια, δύναμη και ξεχωριστό μέγεθος στο μόριό σας και ανακτήστε τη χαμένη σας αυτοπεποίθηση με την εξαιρετική Classic Penis Pump, τη νέα χειροκίνητη αντλία πέους από την κομψή συλλογή Ramrod της εταιρίας Dream Toys.

Εύκολη και απλή στη χρήση, η υπέροχη αυτή μεγεθυντική αντλία αποτελεί μία αξιόπιστη και οικονομική λύση που θα σας ενθουσιάσει. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε το πέος σας στο άνοιγμα του κυλίνδρου και να πιέσετε την τρόμπα χειρός (φούσκα) μέχρι να δημιουργηθεί το απαραίτητο κενό αέρος, το οποίο και θα προκαλέσει αύξηση της αιμάτωσης του μορίου και κατ΄ επέκταση την επιμήκυνση του οργάνου. Όταν αγγίξετε το επιθυμητό μέγεθος, πιέστε τη βαλβίδα άμεσης αποσυμπίεσης και ξεκινήστε το παιχνίδι. Ο διαφανής κύλινδρος με την αριθμητική χάραξη στην επιφάνειά του σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε την ανάπτυξη του μορίου σας καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίας. Για να παρατείνετε περαιτέρω τα καλά αποτελέσματα, εφαρμόστε το σέξι, μαλακό cock ring (περιλαμβάνεται) στη βάση του πέους σας ή γύρω από τους όρχεις και απολαύστε!

Η αντλία είναι κατασκευασμένη από ABS πλαστικό και μαλακό TPE, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα. Μετά τη χρήση αποσυνδέστε τον κύλινδρο από τον σωλήνα αναρρόφησης και καθαρίστε τον προσεκτικά με ένα ποιοτικό toy cleaner και ζεστό νερό. Για καλύτερη αίσθηση να χρησιμοποιείτε πάντα λιπαντικό με βάση το νερό.

Στη συσκευασία θα βρείτε επίσης και ένα Pump Sleeve Vagina (κολπικό μανίκι) για να μετατρέψετε την αντλία σας σε αυνανιστήρι.
Μήκος κυλίνδρου: 20 cm, πλάτος: 5,9 cm.

Δείτε επίσης

Pump Worx Beginners Power Pump Blue by Pipedream
€ 18,90   € 15,08
Renegade PSI Pump by NS Novelties
€ 58,60
Optimum Series Pistol Pump Calexotics
€ 72,90
Power Pump Black by ToyJoy
€ 18,90   € 14,80
Performance VX6 Vacuum Penis Pump by Blush Novelties
€ 113,80
Επιστροφή στην κορυφή