Pump UP Pressure Touch Toyz4Lovers

€ 26,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 7561
Είδος Τρόμπες Πέους
Προέλευση Italy
Εταιρεία Toyz4Lovers
Barcode 8053629697535
Μήκος 23,00 cm
Υλικό ABS Πλαστικό & TPE
Για μια πραγματικά ολοκληρωμένη εμπειρία διέγερσης, αποκτήστε την υπέροχη Pressure Touch, τη νέα αντλίας μεγέθυνσης πέους από την ποιοτική σειρά Pump Up της εταιρίας Toyz4Lovers και οι στύσεις σας δεν θα είναι ποτέ ξανά χαλαρές, ισχνές και αδύναμες, αλλά γεμάτες σφρίγος, διάρκεια και δύναμη.

Κατασκευασμένη από άριστης ποιότητας υποαλλεργικά υλικά, απόλυτα ασφαλή για το σώμα, η αντλία είναι εξαιρετικά εύχρηστη. Διαθέτει έναν κομψό διαφανή κύλινδρο, πάνω στον οποίο είναι χαραγμένη μία αριθμητική μεζούρα, η οποία σας επιτρέπει να παρακολουθείτε ιδίοις όμμασι την πρόοδό σας, ενώ στο κάτω μέρος της υπάρχει ένα περίβλημα από μαλακό Tpr, για απόλυτα αεροστεγή σφράγιση. Στην επάνω πλευρά του κυλίνδρου ξεκινά ένας εύκαμπτος σωλήνας με μανόμετρο και βαλβίδα άμεσης αποσυμπίεσης, για γρήγορη ανακούφιση, ο οποίος καταλήγει σε μία εύχρηστη λαβή πρεσαρίσματος, τύπου άγκιστρο. Το μανόμετρο σάς δίνει τη δυνατότητα να ελέγχετε με ακρίβεια την ποσότητα πίεσης κενού αέρος που δημιουργείται εντός της αντλίας, προκειμένου να πετύχετε με ακρίβεια τα επιθυμητά αποτελέσματα.
Να συνοδεύετε τη χρήση πάντα με ένα υψηλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό. Είναι απαραίτητο να απολυμαίνετε το προϊόν μετά από κάθε χρήση.

Το παιχνίδι είναι κατασκευασμένο από άριστα υλικά χωρίς φθαλικές ενώσεις.
Διαθέτει αδιάβροχη επίστρωση. Προσοχή! Δεν είναι ιατρική συσκευή.
Να είστε προσεκτικοί κατά τη χρήση και να μην υπερβαίνετε το όριο των συνεδριών.

Μήκος: 23 cm Διάμετρος: 6 cm 25,90
Υλικά: TPE, ABS και PVC

Δείτε επίσης

Optimum Series Executive Big Man's Pump CalExotics
€ 62,80
Automatic Penis Pump by XL Sucker
€ 62,90   € 54,85
Ramrod Vibrating Penis Pump Dream Toys
€ 32,78
Cleaning Kit by Bathmate
€ 34,90   € 29,90
Performance VX6 Vacuum Penis Pump by Blush Novelties
€ 113,80
Επιστροφή στην κορυφή