Vini App Controlled Love Egg Pink/Yellow Magic Motion

€ 62,90 € 54,37


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7636
Είδος Love Eggs
Μήκος 9,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,50 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Εταιρεία Magic Motion
Barcode 6958136103406
Απολαύστε βαθιές, αισθαντικές εμπειρίες δόνησης με τον πανέμορφο Magic Vini Pink/Yellow, τον νέο δονητή / egg της εταιρίας Magic Motion, που σχεδιάστηκε για να προσφέρει ισχυρή διέγερση στα hotspot της γυναικείας ανατομίας.

Μοντέρνο, λιτό, και διακριτικό, με εργονομική σχεδίαση και άριστη λειτουργικότητα, σε ένα ζωηρό ροζ/κιτρινο χρώμα, το vibe egg θα σας ξετρελάνει με τα μοναδικά χαρακτηριστικά του. Το παχύ ωοειδές σώμα του, λείο και ομαλό θα αγκαλιάσει με φυσικότητα τις καμπύλες του κορμιού σας χαρίζοντάς σας μοναδική τόνωση, ενώ η λεπτή και μακριά κεραία του, εκτός από άριστη συνδεσιμότητα, θα εξασφαλίσει και μέγιστη ασφάλεια στους πειραματισμούς σας, καθώς λειτουργεί και ως κορδόνι εύκολης εξαγωγής. Το toy διαθέτει επίσης έναν ισχυρό, αλλά αθόρυβο κινητήρα εξοπλισμένο με 7 pre-built μοτίβα δόνησης που θα σας στείλουν κατευθείαν στους… “7 ουρανούς της ηδονής”.

Το vibe egg μπορεί να ελεγχθεί από κάθε smartphone iOS ή Android συσκευή (συμβατή με Iphone & Android 4.3+ με Bluetooth 4.0 και όλα τα νεότερα μοντέλα τηλεφώνων και tablets). Συνδέστε το μέσω bluetooth με την δωρεάν εφαρμογή Magic Motion App και πειραματιστείτε με τις ατελείωτες δυνατότητες που σας προσφέρονται. Μπορείτε να δημιουργήσετε όποιο μοτίβο δόνησης επιθυμείτε είτε συνδυάζοντας τις pre-built δονήσεις που διαθέτει, είτε σχηματίζοντας τo μοτίβο δόνησης στην οθόνη του κινητού, είτε εντέλλοντας τους αγαπημένους σας ήχους και τη μουσική που προτιμάτε να δίνουν τον ρυθμό στις δονήσεις.

Μέσω της εφαρμογής έχετε επίσης τη δυνατότητα να συνδεθείτε με τον /την σύντροφό σας ακόμη και από μεγάλη απόσταση… όσα χιλιόμετρα κι αν σας χωρίζουν, πραγματοποιώντας έτσι κάποιες από τις κρυφές σας φαντασιώσεις.
Το vibe egg είναι επαναφορτιζόμενο μέσω USB καλωδίου (περιλαμβάνεται στη συσκευασία) για να μην ανησυχείτε για τις μπαταρίες. Αποδίδει έως και 75 λεπτά συνεχόμενης λειτουργίας.

Είναι κατασκευασμένο από εύκαμπτη, υποαλλεργική σιλικόνη ιατρικού τύπου, εξαιρετικά ασφαλή για το σώμα και είναι συμβατό με λιπαντικό με βάση το νερό για άνεση και βέλτιστη αίσθηση. Μετά το τέλος του παιχνιδιού να το πλένετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα ποιοτικό καθαριστικό παιχνιδιών.

Διαστάσεις: Συνολικό μήκος: 9,5cm, διάμετρος: 3,6cm.

Δείτε επίσης

Luna Smart Bead Pink by Lelo
€ 129,90
Remote Controlled Love Egg Vibrator Purple Loving Joy
€ 58,70
Vini App Controlled Love Egg Pink Magic Motion
€ 59,90
Charismatic Celia Wireless Remote Controlled Bullet by Dream Toys
€ 72,90   € 57,78
Silicone Remote Bullet 9cm by Calexotics
€ 42,90   € 39,90
Επιστροφή στην κορυφή