Inner Goddess Silver Jiggle Balls 67gr by Fifty Shades of Grey

€ 27,70


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 6528
Είδος Love Balls
Εισαγόμενο 10,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,50 cm
Εταιρεία Fifty Shades Of Grey
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Barcode 5060680311075
Βάρος 67 gr
Μήκος 20,30 cm
Προέλευση United Kingdom
"I flush from the constant movement of the silver balls. They weigh down inside me, massaging me internally and make me needy, needy for sex. Oh, the sensation is exquisite." - Anastasia Steele
"Αναψοκοκκινίζω από την διαρκή κίνηση των ασημένιων μπαλών. Το βάρος τους μέσα μου βαθιά, μου κάνει μασάζ αδιάκοπα, καθιστώντας με εξαρτημένη, εξαρτημένη για σεξ. Ω… η αίσθηση είναι εξαιρετική." - Anastasia Steele

Οι κολπικές χάντρες Silver Jiggle Balls από την νέα συλλογή Inner Godess της σειράς Fifty Shades of Grey είναι ένα εξαιρετικό ερωτικό αξεσουάρ, σχεδιασμένο για να χαρίζει ανεπανάληπτη κολπική διέγερση.

Οι Silver Jiggle Balls αποτελούνται από 2 ασημένιες μπάλες πανομοιότυπου σχήματος με εσωτερικό βάρος, οι οποίες είναι στερεωμένες σε μαύρο λίκνο με μακρύ καλώδιο ανάκτησης από σιλικόνη για ασφαλή και άνετη εξαγωγή. Σε κάθε σας κίνηση οι μπάλες μετακινούνται μέσα σας σαν να “χορεύουν” δημιουργώντας αδιάλειπτη διέγερση, καθώς εσείς πρέπει να καταβάλλετε μία μίνιμουμ προσπάθεια για να τις διατηρήσετε στη σωστή τους θέση. Οι μπάλες ζυγίζουν περίπου67g και είναι κατάλληλες ακόμη και για τους αρχάριους της Kegel εκγύμνασης.

Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας, υποαλλεργική σιλικόνη και πλαστικό ABS, υλικά απόλυτα ασφαλή για το σώμα, οι μπάλες καθαρίζονται εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι ή με κάποιο toycleaner.
100% αδιάβροχες.

Πριν τη χρήση μην ξεχνάτε να τις καλύπτετε πάντα με άφθονο λιπαντικό με βάση το νερό.
Μην χρησιμοποιείτε ποτέ λιπαντικά σιλικόνης. Ενδέχεται να καταστρέψουν το υλικό.
Να σας φυλάσσετε πάντα ξεχωριστά από τα υπόλοιπα ερωτικά σας αξεσουάρ.
Στην συσκευασία περιλαμβάνεται σατέν κομψή τσάντα αποθήκευσης.
Στην κορυφή υπάρχει τυπωμένο το λογότυπο της σειράς.

Συνολικό μήκος: 20,32cm, μήκος διείσδυσης: 10,16cm, διάμετρος κάθε μπάλας: 3,56cm.

Ανακαλύψτε ξανά τις ερωτικές περιπέτειες της Anastasia και του Christian Grey με την επίσημη συλλογή απόλαυσης των 50 Αποχρώσεων του Γκρι.
Τα κομψά και πολυτελή αυτά ερωτικά παιχνίδια και αξεσουάρ είναι εμπνευσμένα από το ομώνυμο “λογοτεχνικό φαινόμενο” που πούλησε πάνω από 150 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, δημιούργησε τρεις άκρως επιτυχημένες κινηματογραφικές ταινίες και εισήγαγε ζευγάρια σε ολόκληρο τον πλανήτη στον αισθησιακό κόσμο του BDSM.

Η εταιρία άντλησε έμπνευση από τα πιο δημοφιλή προϊόντα της σειράς και δημιούργησε τέσσερις ολοκαίνουργιες συλλογές με την ονομασία Inner Godess, η κάθε μία από τις οποίες προσφέρει διακριτική εσωτερική διέγερση μέσω μιας ποικιλίας κομψών Kegel αξεσουάρ.
Η τακτική χρήση των Kegel Balls συμβάλλει στην ενίσχυση και την βελτίωση του ελέγχου των μυών του πυελικού εδάφους, με αποτέλεσμα την σταδιακή επίτευξη εντονότερων και διαρκέστερων οργασμών.

Δείτε επίσης

BFit Classic Love Balls Purple by BSwish
€ 32,10
Candy Love Balls Pink by Toyz4Lovers
€ 9,90   € 8,52
BFit Classic Love Balls Orchid by BSwish
€ 19,80   € 17,90
Heavy Metal Duo Spheres by Seven Creations
€ 21,90   € 14,80
Inner Goddess Mini Silver Pleasure Balls 85gr by Fifty Shades of Grey
€ 33,90   € 28,50
Επιστροφή στην κορυφή