Apollo Goddess Collection Love Egg by Dream Toys

€ 68,80


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 8010
Είδος Love Eggs
Μήκος 7,20 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,50 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8720365100383
Στο πάντα ενημερωμένο κατάστημα BONA DIVA θα βρείτε τώρα την κομψή συλλογή Goddess της εταιρίας Dream Toys, μία πολυτελή σειρά παιχνιδιών σιλικόνης σε αριστοκρατικό μπλε χρώμα με όμορφες χρυσές λεπτομέρειες στη βάση τους, για “θεϊκές” στιγμές απόλαυσης όπως ποτέ ξανά.

Βιώστε μοναδικές εμπειρίες εσωτερικού, διεγερτικού μασάζ με το υπέροχο Apollo, το νέο δονούμενο love egg με τηλεχειριστήριο από την μαγική συλλογή Goddess.

Κομψό και λειτουργικό, με εργονομικό σχήμα, εκλεπτυσμένη εμφάνιση και λεία, ομαλή υφή, το Apollo θα σας προσφέρει μοναδικές στιγμές διέγερσης, αυξάνοντας κατακόρυφα την απόλαυση, ενόσω ο ισχυρός του κινητήρας, εφοδιασμένος με 7 λειτουργίες δόνησης και 3 ταχύτητες θα στέλνει πανίσχυρα vibes κατευθείαν στα καυτά hot-spot σας.
Με ισχυρό κορδόνι έλξης για εύκολη ανάκτηση και ασφαλή πλοήγηση.

Λειτουργία με ένα μόνο κουμπί στο love egg. Πατήστε παρατεταμένα για να ενεργοποιήσετε τη συσκευή, πατήστε σύντομα για να αλλάξετε τη δόνηση. Το τηλεχειριστήριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόλις ενεργοποιηθεί η συσκευή. Διαθέτει 3 κουμπιά: ένα κουμπί λειτουργίας και 2 πλήκτρα με βέλη για αλλαγή της δόνησης. Εμβέλεια έως 10 μέτρα. Τόσο το love egg όσο και το τηλεχειριστήριο είναι επαναφορτιζόμενα μέσω του καλωδίο USB (περιλαμβάνεται). Χρόνος φόρτισης: 3 ώρες. Χρόνος χρήσης: 1 ώρα

Το Apollo είναι κατασκευασμένο από υποαλλεργική σιλικόνη και ABS με επίστρωση PU, υλικά απόλυτα ασφαλή και υγιεινά για το σώμα, χωρίς φθαλικές ενώσεις και λάτεξ, ενώ είναι και αδιάβροχο (πιστοποίηση IPX7) για ονειρεμένα παιχνίδια και στο μπάνιο ή το ντους.

Οι διακριτικές του διαστάσεις σάς επιτρέπουν να το παίρνετε πάντα μαζί σας για μια έξτρα δόση διασκέδασης, όπου και αν βρίσκεστε!
Να το χρησιμοποιείτε πάντα με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό.

Πριν και μετά τη χρήση να το καθαρίζετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι και να το αποθηκεύετε χωριστά από τα υπόλοιπα ερωτικά σας παιχνίδια.

Διαστάσεις: μήκος: 7,2cm, διάμετρος: 3,5 cm.

Δείτε επίσης

Remote Controlled Vibrating Egg Pink Lovers Premium
€ 56,90   € 46,90
Metis Red Evolution Vibrating Love Ball by Dream Toys
€ 54,90   € 43,20
Dusky Pleaser Wireless Remote Control Egg Black Dream Toys
€ 52,90   € 41,85
Magic Sundae App Controlled Love Egg Pink Magic Motion
€ 59,80
Dark Desires Virginia Thrusting Egg by Dream Toys
€ 88,90   € 69,50
Επιστροφή στην κορυφή