Kegal Coach Vibrating Egg Smart Exerciser Pink Magic Motion

€ 74,90


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 9027
Είδος
Μήκος 19,00 cm
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση Germany
Εταιρεία Magic Motion
Barcode 6958136103338
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Κατακτήστε την απόλυτη ικανοποίηση με τις υπέροχες Kegel Coach Smart Exerciser Application Based Balls, τις νέες ασύρματες Κολπικές Μπάλες, οι οποίες ελέγχονται μέσω Application σε κινητό ή tablet από την εταιρία Magic Motion και απολαύστε τους συγκλονιστικότερους οργασμούς της ζωής σας!
Κομψές, αισθησιακές και σέξι, με μοντέρνα, εργονομική σχεδίαση και άριστη λειτουργικότητα, σε ζωηρό ροζ χρώμα, οι Kegel Coach Balls είναι ένα μαγικό αξεσουάρ, το οποίο σχεδιάστηκε για να προσφέρει ισχυρή διέγερση στα hotspot της γυναικείας ανατομίας.

Το παχύ, ωοειδές σώμα της μεγάλης μπάλας, λείο και ομαλό στην αφή, αγκαλιάζει με φυσικότητα τις καμπύλες του κορμιού χαρίζοντας μοναδική τόνωση, ενώ η λεπτή και μακριά ουρά, στην οποία είναι συνδεδεμένη, εξασφαλίζει μέγιστη ασφάλεια στους πειραματισμούς σας, καθώς λειτουργεί και ως κορδόνι εύκολης εξαγωγής. Στο κάτω άκρο του κορδονιού – ουράς υπάρχει μια ακόμη μπάλα – μικρότερη σε μέγεθος, η οποία βοηθάει περαιτέρω στην εξάσκηση, αλλά και στη σωστή και ασφαλή εφαρμογή. Και οι δύο μπάλες έχουν στρογγυλεμένο άκρο για απρόσκοπτη και άνετη διείσδυση.

Ο χειρισμός τους γίνεται μέσω εφαρμογής, την οποία μπορείτε να κατεβάσετε στο κινητό ή το τάμπλετ σας παρέχοντάς σας τη δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου των λειτουργιών του, μέσω του ιστού. Στα μεγάλα τους ατού και ο ισχυρός, αλλά εξαιρετικά αθόρυβος κινητήρας τους, εφοδιασμένος με πολλά διαφορετικά προγράμματα δόνησης για να κινήστε πάντα στον ρυθμό των αγαπημένων σας μοτίβων.

Οι Kegel Coach Balls είναι κατασκευασμένες από σιλικόνη ιατρικού τύπου, απόλυτα ασφαλή για το σώμα είναι αδιάβροχες για χαλαρωτικό παιχνίδι και στο μπάνιο ή το ντους, ενώ είναι και επαναφορτιζόμενες, μέσω του καλωδίου USB-pin (περιλαμβάνεται). Συμβατές με λιπαντικά με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να καθαρίζονται προσεκτικά με χλιαρό νερό και σαπούνι ή με ένα συμβατό toycleaner.
Ιδανικές για έμπειρες αλά και λιγότερο έμπειρες χρήστριες.

Συνολικό Μήκος: 19 cm. Μέγιστη Διάμετρος: 3 cm.
Εφαρμογή ελέγχου: (iOS, Android)
Βάρος: 36 γραμμάρια

Η τακτική άσκηση με μπάλες Kegel ανακουφίζει και εξαλείφει πολλά προβλήματα όπως, διαρροή ούρων, χαλαροί μύες μετά τον τοκετό, επώδυνη επαφή, ασθενής διέγερση του κόλπου κατά τη διάρκεια του σεξ.

Δείτε επίσης

Vibrating Egg 6cm by Plaisirs Secrets
€ 48,90
BIO Sex Toy Cleaner Spray 50ml Grapefruit by Hot Austria
€ 9,80
Hers Kegel Kit by CalExotic
€ 38,90
Silicone Remote Rechargeable Egg 7cm by CalExotics
€ 64,90   € 56,80
Charismatic Celia Wireless Remote Controlled Bullet by Dream Toys
€ 72,90   € 57,78
Επιστροφή στην κορυφή