Glams Xchange Black Silicone Butt Plug Small with 3 Round Gems NS Novelties

€ 12,90 € 9,84


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8718
Είδος Butt Plugs - Σφήνες
Μήκος 7,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,00 cm
Εισαγόμενο 6,00 cm
Υλικό Σιλικόνη
Προέλευση U.S.A
Εταιρεία NS Novelties
Barcode 657447106019
Τροφοδοσία Χωρίς Δόνηση
Χρώμα Μαύρo
Ανακαλύψτε τις χαρές της anal διασκέδασης και βιώστε ανεπανάληπτες εμπειρίες πλούσιας, βαθιάς διείσδυσης με το υπέροχο Glams Xchange Round Small το νέο πρωκτικό βύσμα από την NS Novelties.

Καλαίσθητο και σέξι, με ομαλή, λεία υφή και εργονομικό design, το Glams Xchange διαθέτει ένα λεπτό, κωνικό άκρο σχεδιασμένο για άνετη διείσδυση και μία στιβαρή βάση, με ένα πανέμορφο διαμάντι σε στρογγυλό, σχήμα, η οποία κρατάει το plug απόλυτα σταθερό καθ’ όλη τη διάρκεια όσο δυνατά και αν παίζετε.

Στη συσκευασία θα βρείτε τρία εναλλάξιμα πολύχρωμα πετράδια, ένα σε λευκό (διαμάντι), ένα σε κόκκινο (ρουμπίνι) και ένα πολύχρωμο (ουράνιο τόξο) για να επιλέγετε πάντα κάτι ανάλογα με τη διάθεσή σας.

Πριν ξεκινήσετε, καλύψτε το παιχνίδι σας με ένα καλής ποιότητας λιπαντικό με βάση το νερό και, στη συνέχεια, χαλαρώστε και σπρώξτε μαλακά το βύσμα στο εσωτερικό της ευαίσθητης περιοχής σας. Μόλις το plug εισαχθεί πλήρως στο πρωκτικό κανάλι και αρχίσει να χαϊδεύει τις νευρικές απολήξεις της ερωτογενούς αυτής περιοχής, θα βιώσετε την ισχυρότερη σεξουαλική διέγερση της ζωής σας.
Για ακόμη πιο έντονους οργασμούς δοκιμάστε να αφαιρέσετε το βύσμα κατά τη διάρκεια της ερωτικής κορύφωσης. Η ευχαρίστηση θα πολλαπλασιαστεί.

To Glams Xchange Round Small είναι κατασκευασμένο από 100% υποαλλεργική, απόλυτα ασφαλή για το σώμα σιλικόνη, χωρίς φθαλικές ενώσεις και λάτεξ και καθαρίζεται πολύ εύκολα με ζεστό νερό και σαπούνι.

Το plug έχει μικρό και διακριτικό μέγεθος που το καθιστά ιδανικό για τους νεοεισερχόμενους παίκτες των backdoor απολαύσεων. Για τους πιο έμπειρους χρήστες συστήνεται το μεγαλύτερο αδελφάκι του, το Glams Xchange Round Medium, το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα και γρήγορα από το πάντα ενημερωμένο κατάστημα Bona Diva.

Στο πάντα ενημερωμένο μας κατάστημα μπορείτε επίσης να προμηθευτείτε το Glams Xchange Heart Small και με κρυστάλλους σε σχήμα καρδιάς.

Μήκος: 7cm
Διάμετρος: 3cm

Δείτε επίσης

Gleaming Love Rose Gold Heart Small by Dream Toys
€ 15,90   € 14,83
Renegade Spades Medium Plug by NS Novelties
€ 24,80
FantASStic XL Double Drop Plug by Dream Toys
€ 36,90   € 24,94
Love Arrow Cheeky Love Vibrating Butt Plug by Dream Toys
€ 18,90
Rainbow Diamond Booty Jewel Medium Black by ToyJoy
€ 14,90   € 13,50
Επιστροφή στην κορυφή