Riding Crop 53cm by Loving Joy

€ 22,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 5813
Είδος Μαστίγια
Εταιρεία Loving Joy
Barcode 5060211962752
Προέλευση United Kingdom
Μήκος 51,00 cm
Για εσάς που ο πόνος κατά τη διάρκεια του ερωτικού παιχνιδιού λειτουργεί ως ισχυρό αφροδισιακό, δεν επιθυμείτε, όμως τη σκληράδα ενός Paddle, αλλά κάτι πιο ήπιο, διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο, το νέο Bound to Please Riding Crop είναι αναμφίβολα το ιδανικό fetish αξεσουάρ.

Με μακρύ, ευέλικτο κορμό ώστε να αφήνετε το σημάδι σας με ακρίβεια... πόντου, κομψές μεταλλικές λεπτομέρεια στη λαβή για μοναδική αίσθηση πολυτέλειας και μεγάλη επιφάνεια χτυπήματος, το Riding Crop θα σας προκαλέσει το τσούξιμο και τον έντονο τοπικό πόνο, που διακαώς αναζητάτε, και μετά από λίγα μόλις λεπτά θα εξαφανιστούν, κάνοντάς σας να εκλιπαρείτε για την επόμενη ξυλιά! Διαθέτει όμορφο λουράκι για τον καρπό για απόλυτα σταθερά, ασφαλή και στοχευμένα χτυπήματα. Ιδανική επιλογή για χτυπήματα στους γλουτούς και στις πατούσες.

Ιδανικό για αρχάριους και έμπειρους λάτρεις του Spanking, το Riding Crop θα σας ενθουσιάσει και θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Για πιο πικάντικες καταστάσεις, συνδυάστε το με άλλα fetish αξεσουάρ, όπως μάσκες ματιών ή προσώπου, κολάρα, φίμωτρα, χειροπέδες και υποτάξτε τον εραστή σας καθολικά.
Ιδανικό για όσους παρουσιάζουν αλλεργία στα δερμάτινα αξεσουάρ.
Διαστάσεις: 51cm

Δείτε επίσης

Scandal Wide Tip Crop 46cm by Calexotics
€ 31,90
Riding Black Whip by Taboom
€ 27,90
Scandal Split Tip Crop 46cm by Calexotics
€ 31,90
Darkness Riding Crop Black 47cm DreamLove
€ 18,90
'Sweet Sting' Riding Crop by Fifty Shades of Grey
€ 36,90
Επιστροφή στην κορυφή