Pro 3+ Air Pulse Stimulator plus Vibration Black by Satisfyer

€ 59,80


Διαθεσιμότητα Μη διαθέσιμο
Κωδικός 8669
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 14,50 cm
Βάρος 113 gr
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Εταιρεία Satisfyer
Προέλευση Germany
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 4049369016532
Εξερευνήστε τα αχαρτογράφητα βάθη της οργασμικής κορύφωσης με τον εξαιρετικό Pro 3+ Air Pulse Stimulator & Vibration, τον νέο δονητή/ διεγέρτη κλειτορίδας της εταιρίας Satisfyer.

Μικρός και διακριτικός και ταυτόχρονα κομψός, καλαίσθητος και ιδιαίτερα χρηστικός, σε όμορφο μαύρο χρώμα με πολυτελείς, χρυσές λεπτομέρειες, με καινοτόμο εργονομική σχεδίαση σε σχήμα κώνου και άριστη λειτουργικότητα, ο Air Pulse 3+ θα σας ενθουσιάσει με τα ξεχωριστά του χαρίσματα.

Σχεδιασμένος να διεγείρει την κλειτορίδα χωρίς επαφή, μέσω της ισορροπημένης δράσης της τεχνολογίας Air-Pulse - κύματα μικρο-αναρρόφησης στοχεύουν το γλυκό σας σημείο από μικρή απόσταση, μεταδίδοντάς σας την αίσθηση που νιώθετε κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ - και των έντονων δονήσεων, λειτουργίες που μπορείτε να απολαύσετε είτε μεμονωμένα, είτε και ταυτόχρονα, ο Air Pulse 3+ είναι χωρίς αμφιβολία ένα πραγματικό πολυεργαλείο απόλαυσης το οποίο θα σας χαρίσει αναμφίβολα τους εκρηκτικότερους, κλειτοριδικούς οργασμούς της ζωής σας.

Στα πλεονεκτήματά του και οι 2 χωριστά ελεγχόμενοι, ισχυροί, αλλά αθόρυβοι (whisper mode) κινητήρες του, εξοπλισμένοι με 11 διαφορετικές εντάσεις κυμάτων πίεσης αέρα και 10 προγράμματα δόνησης - έως και 110 συνδυασμοί- για να μην τον βαριέστε ποτέ, αλλά και ο εξαιρετικά εύκολος χειρισμός του.
Κατάλληλος για τη διέγερση όλων των ερωτογενών ζωνών της γυναίκας, κλειτορίδα, θηλές κλπ, καθώς και για το πέος και τους όρχεις.

Ο Air Pulse 3+ είναι κατασκευασμένος από ιδιαίτερα μαλακή και λεία στην αφή σιλικόνη ιατρικού τύπου, εξαιρετικά υγιεινή και φιλική προς το δέρμα, είναι επαναφορτιζόμενος, μέσω μαγνητικού καλωδίου φόρτισης USB (περιλαμβάνεται), για παιχνίδι χωρίς ενοχλητικές διακοπές, ενώ είναι και αδιάβροχος (πιστοποίηση IPX7), για απολαυστικό παιχνίδι και στο νερό.
Για εντονότερες αισθήσεις να τον συνοδεύετε με ένα ποιοτικό λιπαντικό με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να τον καθαρίζετε πολύ προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα συμβατό καθαριστικό για sex toys.

Οδηγίες χρήσης:
Κρατήστε πατημένο το μεσαίο κουμπί για 2 δευτερόλεπτα για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τους παλμούς. Με σύντομο πάτημα του επάνω και του μεσαίου κουμπιού αυξάνετε ή μειώνετε την ένταση. Πατήστε το κουμπί με το σύμβολο κύματος για να ελέγξετε τις δονήσεις. Κρατήστε πατημένο αυτό το κουμπί για 2 δευτερόλεπτα για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη δόνηση και πατήστε το σύντομα για να αλλάξετε τη λειτουργία δόνησης.
Ιδανικός για όλες τις ώρες, μεταφέρεται εύκολα, χωράει σε κάθε γυναικεία τσάντα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού, στην εκδρομή, την δουλειά, την βόλτα τη διασκέδαση…
Κατάλληλος για αρχάριους, αλλά και για πεπειραμένους χρήστες!

Μήκος: 14,5 cm, διάμετρος στομίου: 1,1 cm, - - Βάρος: 113 g

4,5 ώρες φόρτισης αποδίδουν 60 λεπτά συνεχόμενου παιχνιδιού.
Κατά τη διάρκεια της φόρτισης αναβοσβήνει ένα φωτάκι LED. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία το φως παραμένει συνεχώς αναμμένο

Δείτε επίσης

Ultra Power Bullet 8 Lilac by Satisfyer
€ 49,80   € 43,90
OhMama! Textured Tip Stimulating Finger Vibe Pink by DreamLove
€ 20,90   € 19,61
Mini Emma Wand Vibrator Plum Red 16.50cm by Svakom
€ 68,80   € 64,80
Dinky Curved Wand Jacky O. Dream Toys
€ 98,80   € 84,90
Original Wand Massager by Doxy
€ 128,60
Επιστροφή στην κορυφή