Kratos Blue Evolution by Dream Toys

€ 64,90


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 7382
Είδος Κλειτοριδικοί Δονητές / Wand Δονητές
Μήκος 17,00 cm
Μέγιστη διάμετρος 4,10 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Εταιρεία Dream Toys
Προέλευση Netherlands
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Barcode 8719632677543
Γλυκάνετε τις ερωτικές σας συνευρέσεις χαρίζοντας στην σύντροφό σας ένα υπέροχο, διεγερτικό μασάζ που θα απογειώσει τη λίμπιντο ή εξερευνήστε τις δικές σας προσωπικές επιθυμίες και απολαύστε την υπέρτατη ηδονή με τον μοναδικό Kratos Wand Massage Vibrator, τον νέο επαναφορτιζόμενο δονητή από την πολυτελή συλλογή Blue Evolution της εταιρίας Dream Toys.

Κομψός και μοντέρνος, με μίνιμαλ εργονομικό σχεδιασμό κά άριστη λειτουργικότητα, ο Kratos διαθέτει ένα επιβλητικό, καμπυλώδη κορμό με διακριτικές ραβδώσεις για έντονη διέγερση, έναν στενό, αλλά ευλύγιστο λαιμό και μία ευμεγέθη κεφαλή, η οποία καλύπτει μεγάλη επιφάνεια στο κορμί σας μεγιστοποιώντας την απόλαυση. Το κάτω μέρος του είναι λείο και ελαφρώς στρογγυλεμένο, ενώ στη βάση του, στρατηγικά τοποθετημένο, βρίσκεται το κουμπί χειρισμού του για εύκολη πρόσβαση. Στο εσωτερικό του είναι κρυμμένος ένας πανίσχυρος κινητήρας, εφοδιασμένος με 10 διαφορετικά προγράμματα (επτά μοτίβα δόνησης και τρεις ταχύτητες), ώστε να μπορείτε να επιλέγετε κάθε φορά τον συνδυασμό που σας ικανοποιεί.

Ο Kratos είναι κατασκευασμένος από abs πλαστικό και ιατρική σιλικόνη, υλικά εξαιρετικής ποιότητας και αντοχής, απόλυτα ασφαλή για το δέρμα, είναι αδιάβροχος για χαλάρωση και στο μπάνιο ή το ντους, ενώ είναι και επαναφορτιζόμενος, μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται στη συσκευασία) για να μην μείνετε ποτέ…στη μέση της απόλαυσης!

Για βελτιστοποίηση της αίσθησης σάς προτείνουμε να τον συνοδεύετε πάντα με ένα ποιοτικό λιπάντικο με βάση το νερό. Μετά τη χρήση να τον πλένετε προσεκτικά με ζεστό νερό και σαπούνι ή με ένα καθαριστικό για Sex Toys και να τον αποθηκεύετε ξεχωριστά από τα υπόλοιπα παιχνίδια σας.

Χρόνος φόρτισης: 2,5 ώρες, χρόνος λειτουργίας: 1 ώρα
Συνολικό μήκος: 17 cm, μέγιστη διάμετρος: 4,1 cm

Δείτε επίσης

OHMama! Clitoral Stimulator 10 Speeds Lilac DreamLove
€ 22,90
10 Function Rechargeable Bullet Vibrator Black Loving Joy
€ 29,80
Stacey Romance Lipstick Vibrator by Dream Toys
€ 44,90   € 34,86
Fuze Remote Control Couples Vibrator Loving Joy
€ 74,40   € 68,90
10 Function Purple Bullet Vibrator by Loving Joy
€ 13,90
Επιστροφή στην κορυφή