Glam Travel Wand Bordeaux by Dream Toys

€ 59,70 € 54,30


Διαθεσιμότητα Άμεσα διαθέσιμο
Κωδικός 8814
Είδος Wand Δονητές / Κλειτοριδικοί Δονητές
Μήκος 14,50 cm
Μέγιστη διάμετρος 3,30 cm
Υλικό Σιλικόνη & ABS Πλαστικό
Τροφοδοσία Επαναφ/ζόμενο (USB καλώδιο)
Προέλευση Netherlands
Εταιρεία Dream Toys
Barcode 8720365101663
Καλώς ήρθατε στον κόσμο του Glam, σε έναν κόσμο ατέρμονης επιθυμίας, σε έναν κόσμο όπου η λαγνεία και ο ρομαντισμός συμπλέκονται ηδονικά δημιουργώντας μια σεξουαλική μέθεξη, η οποία μετατρέπει το…κοινότυπο σε… εξαιρετικό.
Ετοιμαστείτε για τις πιο glamorous ερωτικές συνευρέσεις της ζωής σας!

Μεταφερθείτε σε ένα κόσμο λάμψης, αισθησιασμού και απαράμιλλης απόλαυσης με τον υπέροχο Travel Wand, τον νέο διεγέρτη από την σαγηνευτική συλλογή Glam της εταιρίας Dream Toys.

Μικρός, διακριτικός και σούπερ σέξι, σε ένα πανέμορφο κερασί χρώμα, ο Travel Wand διαθέτει έναν καμπυλόγραμμο, στιβαρό κορμό για σταθερότητα και άνεση στην κίνηση, ευρεία κεφαλή με διεγερτικές ραβδώσεις για έξτρα τόνωση και έναν εύκαμπτο, ευλύγιστο λαιμό για εύκολη και γρήγορη πρόσβαση σε όλα τα καυτά σημεία… ενδιαφέροντος.

Στο εσωτερικό του ένας ισχυρός, αλλά αθόρυβος κινητήρας, εξοπλισμένος με 7 μοτίβα δόνησης και 3 ταχύτητες, προσφέρει με τους εντυπωσιακούς του κραδασμούς ονειρεμένες στιγμές ηδονής και μαγικές κορυφώσεις.
Ελέγχεται πανεύκολα με ένα μόνο πάτημα του λειτουργικά τοποθετημένου βολικού κουμπιού.
Κατάλληλος για σόλο διέγερση αλλά και για σέξι προκαταρκτικά με τον /την σύντροφό σας

Ο Travel Wand είναι κατασκευασμένος από μαλακή, λεία, συμπαγή σιλικόνη χωρίς λάτεξ και φθαλικές ενώσεις, απόλυτα ασφαλή για το δέρμα.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο ντους ή τη μπανιέρα, καθώς είναι αδιάβροχος (πιστοποίηση IPX6), ενώ είναι και πλήρως επαναφορτιζόμενος μέσω καλωδίου USB (περιλαμβάνεται) για παιχνίδι χωρίς ενοχλητικές διακοπές.

Συνιστάται η χρήση του πάντα με λιπαντικό με βάση το νερό. Να καθαρίζεται προσεκτικά πριν και μετά τη χρήση με ζεστό νερό και σαπούνι. Χρόνος φόρτισης: 45 λεπτά. Χρόνος αδιάλειπτης χρήσης: 1 ώρα

Το ιδανικό ερωτικό παιχνίδι για τις εκδρομές και τα ταξίδια σας. Μπορείτε να το παίρνετε παντού μαζί σας, καθώς πιάνει ελάχιστο χώρο στις αποσκευές σας.

Στη συσκευασία περιλαμβάνεται τσάντα αποθήκευσης.
Προσοχή! Δεν είναι ιατρική συσκευή!

Μήκος: 14,5 cm. Διάμετρος: 3,3 cm

Δείτε επίσης

Vibes of Love Heating Bodywand by Dream Toys
€ 72,90   € 61,90
Doxy Number 3 Wand Massager Disco Black
€ 189,40   € 179,80
Glam Wand Vibrator Orange by Dream Toys
€ 79,80   € 68,90
Original Wand Massager by Doxy
€ 128,60
Zenith Clitoral Massager Black by ToyJoy
€ 78,90   € 68,76
Επιστροφή στην κορυφή